Digitaal Groeien

hoeft niet moeilijk te zijn

Designify zorgt voor professionele designers en developers die voor u tot het uiterste gaan.

SAMEN VOOR DIGITALE GROEI

Of je nu nood hebt aan spraakmakend Grafisch design, een leuke video, een moderne website en of een interactieve Shaman presentatie
We hebben alle troeven in huis om u te helpen groeien in deze digitale wereld  .
En dit zonder dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. We werken namelijk met maandelijkse formules.

Grafisch Design

Video Bewerking

Web Ontwikkeling

Shaman Presentaties

Grafisch Design

Of u nu printwerk, grafisch design, sociale media, presentaties of andere grafische taken wenst.

Onze grafische designers kunnen elke taak aan.

Samen trekken we u klanten over de streep.

Video Bewerking

De beste marketingtool van het ogenblik is ongetwijfeld Video Marketing.

Video’s trekken de volledige aandacht van uw potentiële klanten en hierdoor kan u op korte tijd uw boodschap meedelen en aantrekkingskracht creëren.

Wij helpen u om op een zo vlot mogelijke wijze uw bedrijfsfilm te realiseren.

Web Development

Wens je een nieuwe responsieve website/webshop te laten ontwikkelen en of een bestaande website up te daten? We zijn gespecialiseerd in de populairste programmeertalen.

Onze ontwikkelaars staan paraat.

Shaman Presentaties

Werk je met Shaman en heb je nood aan een team dat het beste uit Shaman kan halen?

We ontwikkelen interactieve presentaties met html elementen en video’s zodat uw salesteam zich kan focussen op de essentie van hun verkoopgesprek.

 

Grafisch Ontwerpbereik

Formules & Prijzen

Geen Abonnement
€89 (ex btw)

Als u geen abonnement nodig heeft en liever per uur betaalt.

Brons
€319 (ex btw)

Brons is perfect voor elk bedrijf dat op zoek is naar een professionele ontwerper die taken kan uitvoeren zonder onder tijdsdruk te staan.

Een toegewijde ontwerper/developer is 4 uur per maand beschikbaar voor uw bedrijf.

Zilver
€749 (ex btw)

Zilver is perfect voor kleine bedrijven en ondernemers die dagelijks taken willen uitvoeren.

Een toegewijde ontwerper/developer is 10 uur per maand beschikbaar voor uw bedrijf.

Goud
€1399 (ex btw)

Een toegewijde ontwerper/developer is 20 uur per maand beschikbaar voor uw bedrijf. Dit is ons populairste plan.

Een toegewijde ontwerper die 20 uur per maand beschikbaar is voor uw bedrijf.

Platina
€2599 (ex btw)

Platina geeft grotere organisaties of marketingbureaus de mogelijkheid om een deel van hun taken over te nemen.

Een toegewijde ontwerper/developer is 40 uur per maand beschikbaar voor uw bedrijf.

We bieden ook een aangepaste plan op basis van jouw behoeften. Neem voor meer informatie contact op met ons klantondersteuningsteam via 

* Afhankelijk van het gekozen plan krijgt u een bepaalde tijdframe ter beschikking. Taken moeten één-voor-één worden aangevraagd. Er kunnen meerdere taken aangevraagd worden. De taken komen in een wachtrij en worden één-voor-één afgewerkt. Na uw goedkeuring wordt de volgende taak opgestart. Indien er een taak prioritair is gelieve dit dan te vermelden. Alle taken zijn onderworpen aan de fair use policy.

** Het aantal betaalde royalty-vrije beelden dat gebruikt kan worden is onderworpen aan de fair use policy.

Veelgestelde Vragen

Of je nu een eenmanszaak, KMO of Multinational bent, tijd is voor iedereen kostbaar. Wens je uw tijd of die van een medewerker meer te besteden aan de ontwikkeling van de hoofdactiviteit van uw bedrijf in de plaatst van aan grafisch design en web development?

Designify is er voor elk bedrijf dat deze taken op een professionele wijze wil laten uitvoeren, zonder veel gedoe en zonder er zelf tijd mee te verliezen.

Onze abonnementen bieden je de mogelijkheid om een vast blok in onze designers hun agenda te reserveren. Naar gelang uw keuze kan dit van 2 keer per week 30min tot dagelijks 2u gaan. Indien het een dringende opdracht betreft bieden we ook de mogelijkheid om deze uren sneller op te nemen. Dit door de designers/developers langer aan de opdrachten te laten werken.

Bijvoorbeeld: Het Platina abonnement geeft u recht op dagelijks 2u in onze agenda. Indien het een dringend project betreft kan u deze 40uren in een sneller blok opnemen. Zo kan u dit opnemen in 5 werkdagen van 8u. Gelieve dit op voorhand duidelijk aan te geven zodat wij ons goed kunnen organiseren zodat onze andere klanten hier geen last van ondervinden.

Tijdens deze periode werken onze designers exclusief aan jullie opdrachten.

Dit kan alles zijn van het maken van banners, flyers, bewerken van foto’s, creëren van een drukklare folder, 2D animaties en websites.

Als je niet zeker weet of we jouw opdracht kunnen realiseren mag je het ons gewoon vragen (we zijn vriendelijk en volstrekt ongevaarlijk).

U kan op elk moment uw abonnement upgraden of downgraden. Indien u dit niet wenst omdat de sprong te groot is (bijvoorbeeld van 20u naar 40u) dan kunnen we u de bijkomende uren aanrekenen in regie. Het uurtarief van uw abonnement zal doorgetrokken worden.

Om zo goed mogelijk samen te kunnen werken is communicatie de allerbelangrijkste factor. Hoe beter u ons kan beschrijven wat u wenst, hoe beter wij dit voor u kunnen realiseren.

Van zodra uw taak is ingegeven wordt deze doorgestuurd naar onze designers/developers. Zij plannen de taak dan in en beginnen er zo snel mogelijk aan. Indien het een snelle en eenvoudige taak is krijgt u deze de volgende werkdag geleverd. Indien dit een complexe taak is die meerdere dagen werk vereist zal u dagelijks een update krijgen.

Taken moeten één-voor-één worden aangevraagd. Er kunnen meerdere taken aangevraagd worden. De taken komen in een wachtrij en worden één-voor-één afgewerkt. Na uw goedkeuring wordt de volgende taak opgestart. Indien er een taak prioritair is gelieve dit dan te vermelden.

Elk ontwerp is onderworpen aan jouw goedkeuring en je wordt aangemoedigd om herzieningen te vragen, totdat je helemaal tevreden bent.

Nee, onze service wordt gefactureerd op basis van een maandabonnement. Je hoeft geen contract te ondertekenen en er zijn geen opstart- of annuleringskosten. Je kunt je abonnement te allen tijde opzeggen, en er zitten geen addertjes onder het gras.

Natuurlijk! Sim, Oui, ja, 是 的!

Absoluut! Je kunt op elk gewenst moment je abonnement up- of downgraden.

E-mail ons via info@designify.be en wij zullen eventuele vragen die je hebt graag beantwoorden

OVER ONS​

Toen ik in 2012 een grafisch bureau zocht dat voor mij een paar kleine taken moest uitvoeren werd ik steeds doorverwezen naar een ander bureau. Geen tijd, geen interesse om zich met te kleine taken bezig te houden. Een beetje zoals een aannemer die geen tijd wil of kan vrijmaken voor kleine herstellingen. Tenzij je lang kan wachten.

Dit werkte ons zodanig op de zenuwen dat we besloten om zelf de opleiding Grafisch Vormgever te volgen. Zo gezegd zo gedaan.

Ondertussen bleef ik verder werken in de farmaceutische industrie en kwam ik al snel tot de realisatie dat de meeste bedrijven hun grafische werken ook uitbesteden wegens tijdsgebrek of omdat ze geen in house designer hadden. Ook voor deze bedrijven was het belangrijk dat deze taken snel en correct uitgevoerd werden.

Ik besprak dit probleem met een paar vrienden (designers en developers) tijdens een diner en zo ontstond het concept Designify.

Designify is ondertussen een team van 5 grafische ontwerpers & developers dat de handen in elkaar heeft geslagen.

We bieden betaalbare abonnementen aan waardoor u niet voor verrassingen kan komen te staan. Concreet wordt er een periode in de agenda van onze designers/developers geblokkeerd die gebruikt wordt om al uw opdrachten uit te voeren. Het maakt echt niet uit wat voor type opdracht dit is. Sociale media, brochures, T-shirts, logo’s, 2D animatie, digitale brochures, websites …

Zolang u de opdracht duidelijk kan uitleggen is alles mogelijk.

OVER JOU​

Zijn we voor elkaar voorbestemd? Is het ware liefde?

Of je nu zelfstandige, zaakvoerder van een KMO of CEO van een grote multinational bent, tijd is voor iedereen heel belangrijk en kostbaar.

We helpen jullie graag op een zo vlot mogelijke manier.

Grafisch Design & Web Development

Het kan goed zijn dat je je nu zelf bezig houdt met de grafische taken en of web development of dat een Marketing medewerker van je bedrijf (die hier in essentie niet is voor opgeleid) er voor zorgt dat deze taken worden uitgevoerd.

Belangrijk is dat je beseft dat je kostbare tijd verliest hierdoor. Je zou jezelf liever bezighouden met je core business. En je marketing medewerker zou zich ook liever bezighouden met het creëren van nieuwe ideeën in de plaats van een folder uit te werken.

Wat je echt wil is werken met een grafisch professional/developer die bereikbaar en snel is als het gaat over het leveren van kwaliteitswerk.

Hoe klinkt dit?

Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail naar

Ben je klaar om samen te werken?