Over Ons

Toen ik in 2012 een grafisch bureau zocht dat voor mij een paar kleine taken moest uitvoeren werd ik steeds doorverwezen naar een ander bureau. Geen tijd, geen interesse om zich met te kleine taken bezig te houden. Een beetje zoals een aannemer die geen tijd wil of kan vrijmaken voor kleine herstellingen. Tenzij je lang kan wachten.

Dit werkte ons zodanig op de zenuwen dat we besloten om zelf de opleiding Grafisch Vormgever te volgen. Zo gezegd zo gedaan. 

Ondertussen bleef ik verder werken in de farmaceutische industrie en kwam ik al snel tot de realisatie dat de meeste bedrijven hun grafische werken ook uitbesteden wegens tijdsgebrek of omdat ze geen in house designer hadden. Ook voor deze bedrijven was het belangrijk dat deze taken snel en correct uitgevoerd werden. 

Ik besprak dit probleem met een paar vrienden (designers) tijdens een diner en zo ontstond het concept Designify.

Designify is ondertussen een team van 5 grafische ontwerpers dat de handen in elkaar heeft geslagen.

We bieden betaalbare abonnementen aan waardoor u niet voor verrassingen kan komen te staan. Concreet wordt er een periode in de agenda van onze designers geblokkeerd die gebruikt wordt om al uw opdrachten uit te voeren. Het maakt echt niet uit wat voor type opdracht dit is. Sociale media, brochures, T-shirts, logo’s, 2D animatie, digitale brochures,…

Zolang u de opdracht duidelijk kan uitleggen is alles mogelijk.

 

Of je nu één keer per jaar, één keer per week of één keer per dag een grafische ontwerptaak hebt, Designify kan jou helpen.

83308257_10157368949514425_3402128575384518656_n

Over Jou

Zijn we voor elkaar voorbestemd? Is het ware liefde?

Of je nu zelfstandige, zaakvoerder van een KMO of CEO van een grote multinational bent, tijd is voor iedereen heel belangrijk en kostbaar.

Misschien heb je de branding van je bedrijf zelf gecreëerd, om kosten te besparen, of in samenwerking met een ontwerpbureau of freelance ontwerper gecreëerd. Al het grote werk is al gedaan en evenmin kan je het je niet echt veroorloven om een full-time ontwerper aan te houden.

 

De basis is er en je hebt geen full-time ontwerper meer nodig.

Het kan goed zijn dat je je nu zelf bezig houdt met de kleine taken of dat een Marketing medewerker van je bedrijf (die hier in essentie niet is voor opgeleid) er voor zorgt dat deze taken worden uitgevoerd.

Belangrijk is dat je beseft dat je kostbare tijd verliest hierdoor. Je zou jezelf liever bezighouden met je core business. En je marketing medewerker zou zich ook liever bezighouden met het creëren van nieuwe ideeën in de plaats van een folder uit te werken.

 

Wat je echt wil is werken met een grafisch professional die bereikbaar en snel is als het gaat over het leveren van kwaliteitswerk.

 

 

Hoe klinkt dit?

We zouden het fijn vinden als je klant wordt van Designify – neem eens een kijkje bij wat wij voor je kunnen doen of bekijk onze tariefplannen.

BEKIJK ONZE PLANNEN & PRIJZEN

Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail naar info@designify.be