FAQ

Hoe kan Designify mij helpen?

Designify kan je helpen met kleine grafische opdrachten. Wij kunnen bestaande ontwerpen wijzigen of updaten. Maar wij kunnen ook iets geheel nieuws creëren.

Wij bieden je een abonnementsservice tegen een vast maandelijks bedrag, waarvoor je ons een onbeperkt aantal kleine grafische taken kunt toevertrouwen.

Voor wie is Designify?

Designify is er voor elk bedrijf dat kleine grafische taken op een professionele  wijze wil laten uitvoeren, zonder het gedoe van het uitbesteden van werk of zonder er zelf tijd mee te verliezen.

We voeren opdrachten uit voor bedrijven van alle soorten en maten; van eenmanszaken tot KMO’s. Als je een kleine grafische taak hebt, kunnen wij je helpen.

Wat is een kleine grafische taak?

Bij Designify verwerken wij enkel kleine grafische opdrachten. Dat betekent dat we alleen taken aannemen die we binnen 45 minuten kunnen uitvoeren.

Dit kan alles zijn van het maken van banner advertenties op het scherm en het bewerken van foto’s tot het creëren van een drukklare folder.

Grotere of complexere taken of projecten ,nemen wij dus niet aan. Als je niet zeker weet of jouw taak te groot is of niet, mag je ons gewoon vragen (we zijn vriendelijk en volstrekt ongevaarlijk).

Dit klinkt te mooi om waar te zijn… hoe kunnen jullie op basis van de maandelijkse formules onbeperkte diensten voor klanten aanbieden?

We zijn eerlijk en we gaan ervan uit dat onze klanten dat ook zijn. Wij ondersteunen een redelijke aantal taken per klant en laten je weten wanneer je ons overvraagt.

 

Hoe lang duurt het om een taak uit te voeren?

Als de taken voldoen aan de door ons vooropgestelde eisen worden ze de volgende werkdag geleverd. 

Indien de taak toch ingewikkelder is dan voorzien doen we ons best om de taken binnen 48u af te leveren.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met een ontwerp?

Elk ontwerp is onderworpen aan jouw goedkeuring en je wordt aangemoedigd om herzieningen te vragen, totdat je helemaal tevreden bent.

Bedienen jullie meer dan één merk?

Ja. Ons Agentschap Plan is perfect voor al wie eigenaar of beheerder is van meerdere merken.

Moet ik langlopend contract aangaan?

Nee, onze service wordt gefactureerd op basis van een maandabonnement. Je hoeft geen contract te ondertekenen en er zijn geen opstart- of annuleringskosten. Je kunt je abonnement te allen tijde opzeggen, en er zitten geen addertjes onder het gras.

Hoeveel taken kan ik per keer aanvragen?

Verzoeken moeten één-voor-één worden ingediend en elke taak moet zijn afgerond, voordat er een nieuw verzoek kan worden ingediend.

Bij het Agentschap Plan kunnen twee taken tegelijk aangevraagd worden en dan zal er ook aan twee verzoeken tegelijkertijd gewerkt worden.

Moet ik langlopend contract aangaan?

Nee, onze service wordt gefactureerd op basis van een maandabonnement. Je hoeft geen contract te ondertekenen en er zijn geen opstart- of annuleringskosten. Je kunt je abonnement te allen tijde opzeggen, en er zitten geen addertjes onder het gras.

Maken jullie ook ontwerpen voor vreemde talen?

Natuurlijk! Sim, Oui, ja, 是 的! We hebben ontwerpen gemaakt voor vele talen, van Grieks en Chinees tot Duits.

Kan ik mijn plan veranderen nadat ik me heb aangemeld?

Absoluut! Je kunt op elk gewenst moment je abonnement up- of downgraden.

Wat gebeurt er als ik het weekend of op een feestdag een taak aanvraag?
 

Natuurlijk kun je niet van ons verwachten dat wij alleen maar werken en ons niet ontspannen. Als er in het weekend of op een feestdag om een taak wordt gevraagd en het wordt als dringend gemarkeerd, zullen we prioriteiten stellen en ons uiterste best doen om het zo snel mogelijk gedaan te krijgen.

 

Ik heb nog meer vragen. Waar kan ik het antwoord vinden?
 

E-mail ons via info@designify.be en wij zullen eventuele vragen die je hebt graag beantwoorden